MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM
Zalaware
Cégünkről
Szerviz
Biztonságtechnika
DigiConto
Kereskedelem
Kapcsolat
Távsegítség
ZALAWARE - INFORMATIKAI RENDSZERHÁZ
ZalawareA Zalaware Informatikai Rendszerház Kft. 2005-ben Zala Szoftver Szolgáltató Bt. néven alakult meg. 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozásként indult és a kezdetektől fogva szoftverfejlesztés és weboldalkészítés volt a fő profil. Ennek jelentősége mára sem változott, hiszen, ahogy felismertük, e kettő egy stabil vállalkozás alapját jelenti a mai rohanó világban.

Vállalkozásunk időben felismerte a piaci igények növekedését, így kibővítettük tevékenységünket számítástechnikai és irodai eszközök értékesítésével, azok szervizelésével, valamint papír, írószer és irodaszer forgalmazásával is.
Az elmúlt évek tapasztalata alapján olyan ügyfélközpontú szolgáltató és értékesítő vállalkozássá fejlődött a cég, amilyet az ügyfelek elvárnak egy informatikai üzlettel kapcsolatban. Ennek bizonyítéka a számos visszatérő és elégedett ügyfél mind a szerviz, mind az értékesítés területén. Így célunk a továbbiakban is az ügyfél igények magas szintű kielégítése, amely a meglévő ügyfelek megtartására illetve a potenciális ügyfelek megszerzésére irányul.

Elégedett üzleti partnereink jelentik számunkra a hitet abban, hogy munkánkra szükség van.

A vállalat célcsoportját nem kizárólag vállalkozások alkotják, az önkormányzatok, a magánszemélyek éppúgy megtalálják a számukra megfelelő terméket és szolgáltatást, mindezt képzett szakemberektől igényes környezetben.

2014-ben nagymértékű és látványos fejlődésen ment cégünk keresztül, amelyet már évek óta terveztünk. Jelenleg Zalaegerszeg központjában, egy közel 200 m2-es, igényes üzletben foglalunk helyet, ahol 10 dolgozó közreműködésével végezzük mindennapi feladatainkat. Ennek köszönhetően az üzlet a korábbiakhoz képest kibővült termékkínálattal, gyors és szakszerű szervizzel várja meglévő és potenciális ügyfeleiket.

A cég fő terméke a saját fejlesztésű DigiConto vállalatirányítási rendszer, amely a DigiConto Számviteli Informatikai Rendszerből valamint a DigiConto Mercator Integrált Vállalat-irányítási Rendszerből épül fel.Nyitva tartás
hétfőtől - péntek:
08 : 00 - 16 : 30
Adatkezelési tájékoztató
 Címünk: 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 2 - 4.
Telefon/Fax: 06-92/814-209
E-mail címünk: info@zalaware.hu